Werkwijze

We beginnen allereerst met een gesprek over de klachten die u ervaart. Uiteindelijk zit alles bij jou vanbinnen. De oorzaak van de problemen alsook de oplossingen!

We behandelen geen ziekten en/of fysieke problemen, maar wel de emotionele stress die ermee gepaard gaat of die aan de oorsprong ervan lag. Immers als de oorzaak weg is, hoeft het gevolg er niet meer te zijn.

Deze persoonlijke ‘op-maat-begeleiding’ gebruikt als basis spiertesten, om aan het lichaam informatie te vragen. Het is immers bewezen dat het lichaam (en daarmee het onderbewuste van de persoon) reageert op wat er gezegd wordt (denk maar aan een leugendedector).

We gaan met deze spiertesten het probleem opsporen en definiëren, alsook de vastgestelde blokkade neutraliseren in haar oorsprong, waarbij we ook via spiertesten vragen welke techniek de beste is voor de persoon om de blokkade definitief op te lossen.

De techniek heeft tot doel het lichaam,geest en ziel terug in harmonie te brengen en diepgaande veranderingen teweeg te brengen.

De therapie is volkomen natuurlijk, op basis van spiertesten, die informatie leveren over de aard van de problemen en over hoe blokkades inzicht en bewustwording zijn van het begin van elke verandering en vooruitgang is daar het directe gevolg van.

Deze therapie is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen.

Resultaat:
De emotionele stress wordt opgeruimd  aan de basis en het zelfgenezingsproces wordt versterkt.  En eenmaal de oorzaak weg is, dan zien we dat het gevolg, namelijk de klacht, ook verdwijnt.

Helpen is iemand
de kracht geven
zelf iets aan
het probleem
te doen.